OSLO - TØNSBERG

OSLO

Kontoret er midt i sentrum, liggende i Dronningens gate 40. Det er nest nederste tverrgate til Karl Johans gate, mellom Stortorvet/Domkirken og Oslo S. Kommer du med toget og står på trappen foran Oslo S, ser du rett bort på kontorene, 200 meter borte.

Øverst på hjørnet ligger sportsbutikken XXL. Midt på er Power (tidligere Expert City). Inngangspartiet er mellom de to butikkene. Over partiet står det tydelig "Dronningens gate 40". Se foto.


Cerebrum Nevrologi er i lokalene til Fürst Medisinsk Laboratorium og Atlas Medisinske Senter. Atlas har både fastlege og psykolog. På Fürst kan du ta alle slags blod- og urinprøver.


Bruk ringeknappen merket med mitt navn. Kontorene er i 2. etg, bruk trapp eller heis. Så går du inn glassdøren til Fürst. Her skal du rett gjennom lokalet deres og inn til oss på Atlas. Vi ligger innerst til høyre. På venterommet der trenger du ikke å melde deg. Du vil bli ropt opp.

Det er muligheter for bilparkering i P-hus. Nærmeste er Oslo City. Andre avgiftsbaserte plasser finnes også i området. Like utenfor ligger Jernbanetorvet. Derfor er det god, offentlig transport med tog, buss og trikk. Rett over gaten er en taxiholdeplass.

Aldri vært lettere å komme til en nevrolog!

Dronningens gate 40 i Oslo. Hit er det bare å ta trikken.

Dronningens gate 40 i Oslo. Hit er det bare å ta trikken.

TØNSBERG

Cerebrum Nevrologi er fra 1. mars 2019 å finne Grev Wedels gate 10. Der er vi under Vestfold Hudlegelegesenter. Både dr.med. Schafroth (endokrinolog) og dr. Strandquist (nevrolog) er her nå, sammen med to hudleger i deres lekre og store lokaler i annen etasje.

Grev Wedels gate er en del av den hovedtraséen som går gjennom sentrum. Kontoret er rett ved jernbanen og ikke langt fra bussterminalen.

Står du utenfor jernbanestasjonen, ser du ikke bare Slottsfjellet, men også kontorbygningen. Like bortenfor lyskrysset, på høyre hånd, ligger en flott murstensbygning. Der skal du inn.


Adkomsten er i "portrommet". Her inne går du til venstre. Dørene åpner seg automatisk. Så tar heisen deg til 2. etasje, hvis du ikke velger trappene. Venterommet er ubetjent. Du trenger ikke melde deg, bare sett deg ned og vent.

Det er mange P-plasser i nærheten. De fleste parkerer ved jernbanen. Toget stopper rett utenfor, bussen et kvartal unna. Taxiene er rett utenfor.

Lett å komme til nevrolog her også!

Grev Wedels gate 10 i Tønsberg. Her er det alltid sommer.