OSLO - TØNSBERG

OSLO

Kontoret er midt i sentrum, liggende i Dronningens gate 40. Det er nest nederste tverrgate til Karl Johans gate, mellom Stortorvet/Domkirken og Oslo S. Kommer du med toget og står på trappen foran Oslo S, ser du rett bort på kontorene, 200 meter borte. Øverst på hjørnet ligger sportsbutikken XXL. Midt på er Power (tidligere Expert City). Inngangspartiet er mellom de to butikkene. Over partiet står det tydelig "Dronningens gate 40". Se foto.

Cerebrum Nevrologi er i lokalene til Fürst Medisinsk Laboratorium og Atlas Medisinske Senter. Atlas har både fastlege og psykolog. På Fürst kan du ta alle slags blod- og urinprøver.Dronningens gate 40 i Oslo. Hit er det bare å ta trikken.


Bruk ringeknappen merket med mitt navn. Kontorene er i 2. etg, bruk trapp eller heis. Så går du inn glassdøren til Fürst. Her skal du rett gjennom lokalet deres og inn til oss på Atlas. Vi ligger innerst til høyre. På venterommet der trenger du ikke å melde deg. Du vil bli ropt opp.

Det er muligheter for bilparkering i P-hus. Nærmeste er Oslo City. Andre avgiftsbaserte plasser finnes også i området. Like utenfor ligger Jernbanetorvet. Derfor er det god, offentlig transport med tog, buss og trikk. Rett over gaten er en taxiholdeplass.

Aldri vært lettere å komme til en nevrolog!

NSBERG

Cerebrum Nevrologi er i Grev Wedels gate 12. Gaten er en del av den hovedtraséen som går gjennom sentrum av byen. Kontoret er rett ved jernbanen og ikke langt fra bussterminalen.

Står du utenfor jernbanestasjonen, ser du ikke bare Slottsfjelltårnet, men også kontoret. Det er i lyskrysset, i bygningen kalt Kristinakvarteret.
Se foto.

Grev Wedels gate 12 i Tønsberg. Her er det alltid sommer.
Adkomsten er i portrommet til venstre for hjørnet. Her inne brukes døren til høyre. Du må ringe på nede der det er merket "Cerebrum Nevrologi". Så går heisen til 3. etasje, hvis du ikke velger trappene. Venterommet er ubetjent. Du trenger ikke melde deg, bare sett deg ned og vent.

Det er mange P-plasser i nærheten. De fleste parkerer ved jernbanen. Toget stopper rett utenfor, bussen et kvartal unna. Rett nedenfor vinduene er det taxiholdeplass.

Lett å komme til nevrolog her også!