Oslo - Tønsberg

OSLO

Dronningens gate 40, 200 meter fra Oslo S. Øverst på hjørnet er XXL, midt på er Power. Inngang mellom butikkene. Cerebrum Nevrologi er i 2. etg. i lokalene til Fürst Medisinsk Laboratorium og Atlas Medisinske Senter.

Gå inn glassdøren til Fürst og videre innover til oss på Atlas, innerst til høyre. OBS! Det er fremdeles en "korona-vakt" ved inngangen. 

Nærmeste parkering er The HUB P-hus i Skippergata. Jernbanetorvet er like ved, med mye offentlig transport. Rett over gaten er taxiholdeplass; alltid biler.

Dronningens gate 40 i Oslo. Hit er det bare å ta trikken.

Dronningens gate 40, Oslo

TØNSBERG

Grev Wedels gate 10, er i en hovedgate gjennom byen, like ved jernbanen. Vi er i murstensbygningen "GW Helse". Cerebrum Nevrologi er i 2. etg. i lokalene til Vestfold Hudlegelegesenter og endokrinolog (stoffskifte-lege). 

Nærmeste parkering er ved jernbanen eller i tilgrensende gater. Toget stopper rett utenfor, bussen et kvartal unna. Taxiene er rett utenfor; alltid biler her òg.

Dessverre er det p.t. omfattende byggearbeider i nabobygget, nr. 12. Derfor er ankomsten litt kronglete og lite presentabel akkurat nå. 

Grev Wedels gate 10, Tønsberg