OSLO - TØNSBERG

OSLO

Dronningens gate 40, 200 meter fra Oslo S. Øverst på hjørnet er XXL, midt på er Power. Inngang mellom butikkene. Cerebrum Nevrologi er i 2. etg. i lokalene til Fürst Medisinsk Laboratorium og Atlas Medisinske Senter.

Gå inn glassdøren til Fürst og videre innover til oss på Atlas, innerst til høyre. OBS! Det er "koronavakt" ved inngangen. 

Nærmeste parkering er The HUB P-hus i Skippergata. Jernbanetorvet er like ved, med mye offentlig transport. Rett over gaten er taxiholdeplass; alltid biler.

Dronningens gate 40 i Oslo. Hit er det bare å ta trikken.

Dronningens gate 40, Oslo

TØNSBERG

Grev Wedels gate 10, er en hovedgate gjennom byen, like ved jernbanen. Vi er i murstensbygningen "GW Helse". Cerebrum Nevrologi er i 2. etg. i lokalene til Vestfold Hudlegelegesenter og endokrinolog (stoffskifte-lege). 

Nærmeste parkering er ved jernbanen eller i tilgrensende gater. Toget stopper rett utenfor, bussen et kvartal unna. Taxiene er rett utenfor; alltid biler her òg.

Dessverre er det p.t. omfattende byggearbeider i nr. 12. Derfor må man "gå rundt" for å komme inn i nr. 10. Nevrologen sitter bak det grønne krysset i 2. etasje og venter på deg. Følg den grønne pilen som fører deg bak huset. 

Grev Wedels gate 10, Tønsberg