OSLO - TØNSBERG

OSLO

Kontoret er midt i sentrum, liggende i Dronningens gate 40. Det er nest nederste tverrgate til Karl Johans gate, mellom Stortorvet/Domkirken og Oslo S. Står du på trappen foran Oslo S, ser du rett bort på kontorene, 240 meter borte, sier Google Maps.

Øverst på hjørnet ligger sportsbutikken XXL. Midt på er Power. Inngang er mellom de butikkene. Over står det tydelig "Dronningens gate 40". 

Cerebrum Nevrologi er i lokalene til Fürst Medisinsk Laboratorium og Atlas Medisinske Senter. Her er både fastlege, dr. Lie og spesialpsykolog Bjørnstad. På Fürst kan du ta alle slags blod- og urinprøver.

Bruk ringeknappen merket med mitt navn. Kontorene er i 2. etg, ta trapp eller heis. Gå inn glassdøren til Fürst, rett gjennom lokalet og inn til oss på Atlas, innerst til høyre. På venterommet må du ikke å melde deg. Du blir ropt opp.

Det er muligheter for parkering i P-hus. Nærmeste er The HUB P-hus i Skippergata. Andre avgiftsbaserte plasser finnes også i området. Like utenfor ligger Jernbanetorvet. Derfor er det god, offentlig transport med tog, buss og trikk. Rett over gaten er en taxiholdeplass. Her er det alltid biler.

Aldri vært lettere å komme til en nevrolog!

Dronningens gate 40 i Oslo. Hit er det bare å ta trikken.

Dronningens gate 40 i Oslo. Hit er det bare å ta trikken.

TØNSBERG

Kontoret er i Grev Wedels gate 10, inne på Vestfold Hudlegelegesenter, sammen med hudlege, dr. Singh og stoffskifte-lege; endokrinolog dr.med. Schafroth. Vi er i lekre og store lokaler i annen etasje, selvsagt med heis. I tredje etasje er det flust med tannleger. Derfor kalles bygget også GW 10 Helse

Grev Wedels gate er en del av den hovedtraséen som går gjennom sentrum. Kontoret er rett ved jernbanen og ikke langt fra bussterminalen.
Står du utenfor jernbanestasjonen, ser du ikke bare Slottsfjellet, men også kontorbygningen. Like bortenfor lyskrysset, på høyre hånd, ligger denne flotte murstensbygningen. Der skal du inn.

Adkomsten er i "portrommet". Her inne går du til venstre. Dørene åpner seg automatisk. Venterommet er ubetjent. Du trenger ikke melde deg, bare sett deg ned og vent. Les gjerne i et blad eller hør på musikken der. 

Det er mange P-plasser i nærheten. De fleste er ved jernbanen eller i tilgrensende gater. Toget stopper rett utenfor, bussen et kvartal unna. Taxiene er rett utenfor; mye ledig der òg. 

Lett å komme til nevrolog her også!

Grev Wedels gate 10, Tønsberg. Alltid fint vær her i byen.